Naast de vele gemakken en hoofdpijn veroorzaakt door onze toenemende afhankelijkheid van internet, heeft deze nieuwe vorm van communicatie, reclame en commercie een andere mentaliteit met zich meegebracht voor de nieuwe consument; we willen het snel, we willen het nu, we willen het perfect. Van kleine e-commerce websites tot grote weborganisaties, betrouwbare hosting is de sleutel om ervoor te zorgen dat klanten en kijkers dezelfde site zien bij elke snelheid dat ze hun favorieten bezoeken. Betrouwbare webhostingservices kunnen het ontwerp van de site bieden, samen met ondersteuning (vaak 24/7) en alle belangrijke bandbreedte. Betrouwbare web-hosting is de sleutel tot e-commercieel succes in die zin dat het de consument een consistente ervaring biedt en tegelijkertijd down-time op de site voorkomt, wat het bedrijf honderden, duizenden en misschien zelfs tienduizenden inkomsten zou kunnen kosten.

Er is een fijne selectie van betrouwbare web-hostingdiensten op de markt. Vaak hosten deze services in een specifieke regio zoals Radical Webs in Zuid-Florida, hun services over een groter gebied, maar hosten mogelijk minder websites. Er zijn veel websites op het internet die reclame maken voor de diensten van een of ander betrouwbaar hostingbedrijf. Gelukkig zijn er ook een paar om u te helpen kiezen wat goed is voor uw bedrijf. Netcraft en Web hosting Inspector zijn twee voorbeelden van dergelijke sites.

Web hosting Inspector biedt een uitgebreide spreadsheet met onafhankelijke testresultaten, onderscheidingen, ranglijstdiensten en prijzen voor verschillende betrouwbare webhosts. Hoewel nuttig, voelt Webhosting Inspector veel op betaalde advertenties. Een betere keuze is Netcraft. Netcraft levert veel dezelfde informatie als Webhosting Inspector, maar geeft ook een diepgaande analyse van down-time, een lot erger dan de dood voor elke e-commerceondernemer. Heel vaak worden deze bedrijven gerund door particuliere huizen, een goedkope, hoge rendementsmanier voor het internet / code savvy om een ​​inkomen te maken en op huur te besparen. Het feit dat sommige van deze bedrijven “onder de radar” zijn, maakt het echter des te belangrijker dat er sites zoals Netcraft bestaan, die checks and balances bieden aan een anders turbulente industrie waar “startende bedrijven goedkoop zijn, maar ze komen en ga met de wind mee “.

U kunt geen bedrijf op internet hebben zonder betrouwbare hosting met een uitstekend team en betrouwbare klantenservice. Hun diensten zijn integraal belangrijk om uw e-commerce site consistent te houden; visueel consistent, consistent servicegericht en vooral, consistent lucratief.