Met honderden io-games die er zijn, is het moeilijk om te kiezen welke je wilt spelen. Deze io-games zijn de beste en beschikbaar op desktop en mobiel.

Sinds de release van Agar.io op 28 april 2015 zijn io-games populairder geworden door toegankelijkheid en bekendheid via Let’s Play-video’s. Bekende YouTubers, waaronder Markiplier en Jacksepticeye, hebben series gemaakt die om deze games draaien. In de afgelopen 4 jaar is io uitgebreid van Agar.io naar talloze andere games. Sommige hebben een zombie-thema, andere hebben oorlogsrobots. Sommigen blijven als een gek achter, anderen lopen soepel en breiden hun bereik uit naar mobiele apparaten.
In plaats van de honderden beschikbare titels te bladeren, is de game hieronder toch wel een van de beste .io-games die het waard is om je tijd aan te verspillen.

Als je zes uur aan Don’t Starve of Minecraft zou kunnen besteden, dan is Zombs.io iets voor jou. Vestig een basis en bescherm je goudschat zo lang als je kunt tegen zombies. Elke golf zombies wordt steeds groter en sterker, dus het upgraden van je muren en wapens via je goudvoorraad is essentieel voor langdurig gamen.

Wat leuk is, is dat wanneer je respawnt, je je goud van de laatste ronde behoudt. Je kunt ook samenwerken met andere spelers, hoewel sommigen misschien rond je basis piekeren als je eruit ziet alsof je weet wat je doet. Er zijn ook enkele demonen die een edelsteen bewaken. Kijk wat dat doet.

Al met al dus echt een aanrader om hier eens voor te gaan zitten! Je zult je uren kunnen vermaken met deze game. Kijk ook eens op https://www.iogames.nl voor meer game uitdagingen.