Als je wilt gaan handelen in crypto dan begint je avontuur bij een online exchange. Hiervan zijn er onwijs veel te vinden, maar voor welke moet je dan kiezen? Je komt al gauw terecht bij de grote exchanges als Bitvavo, Binance of LiteBit, maar is dit dan alles? Nee, zeker niet! Er zijn onwijs veel andere online exchanges die hard aan de weg timmeren. Ook deze zijn zeker de moeite waard om te proberen. Één van zo’n exchange is Bitcoinmeester. Misschien heb je er wel eens over gehoord of heb je een reclame spotje van ze gezien. Bitcoinmeester is een interessante Nederlandse exchange en wij vertellen je iets meer over hen. Op zoek naar een onafhankelijke Bitcoinmeester review? Lees dan zeker verder.

De geschiedenis van Bitcoinmeester

Alhoewel Bitcoinmeester relatief gezien nog niet zo super groot is, bestaan ze ‘al’ sinds 2017. Bitcoinmeester focust zich op beginnende Nederlandse traders en is hard aan de weg aan het timmeren. Typische kenmerken van deze exchange zijn dat ze erg gebruiksvriendelijk zijn en een groot aanbod aan crypto’s kennen. Ook zetten ze veel reclame in om hun naamsbekendheid te vergroten.

Leestip: Wat is de beste crypto trading bot?

Hoe veilig is Bitcoinmeester?

Wanneer je wilt traden en investeren in Bitcoin en andere altcoins dan zoek je natuurlijk een exchange die betrouwbaar is en waar je veilig kunt handelen. Hoe zit dit bij Bitcoinmeester? De exchange is in 2020 geregistreerd bij de Nederlandsche bank, hiermee voldoet het platform aan de wetgeving rondom handel in crypto. Hiermee kun je wel stellen dat Bitcoinmeester veilig én betrouwbaar is.

Bitcoinmeester review conclusie

Is Bitcoinmeester een interessant platform om te beginnen met handelen in crypto? Ja zeker. Het is een prima optie wanneer je serieus wilt beginnen met crypto. Het is een overzichtelijk platform met een ruim aanbod aan crypto’s. Daarbij kun je er veilig op handelen. Het enige nadeel is dat Bitcoinmeester een relatief hoge trading fee heeft.