Er zijn verschillende technieken die gebruikt kunnen worden om met het algoritme van Google up to date te blijven. Een daarvan is het gebruik maken van backlinks door startpagina dochters te gebruiken. Maar hoe gaat dat nu in zijn werk en wat houd startpagina dochters nou eigenlijk in?

 

Startpagina dochters is een collectie aan links over websites in Nederland of buitenland. Deze zijn handmatig gekozen per onderwerp van de aangeboden onderwerpen.
Het is een goed overzicht van websites in jouw branche.
Hierdoor kun je meer onbekende klanten winnen die buiten je netwerk om je product of dienst aanschaffen. Het ontwikkelen van je naamsbekendheid zal hier ook aan bijdragen.

Startpagina’s dochters dragen zorg bij een betere vindbaarheid in de zoekmachines.

Er wordt per link gemonitord hoe vaak de link worden bekeken.
Ook de mogelijkheid om links te verkopen is aanwezig.

 

Om je website in een juiste rubriek onder te brengen zijn er sub onderwerpen. Door links naar andere websites in dezelfde rubriek te plaatsen kun je snel naar andere site in dezelfde rubriek komen en dit bespaart je tijd in zoeken.

Wat zijn de regels van het gebruiken van startpagina’s dochters?

Door het gebruik maken van deze techniek moet je rekening houden met een aantal regels.
De link moet namelijk wel belangrijke inhoudelijke informatie hebben voor de bezoeker. Als in de link vermeld staat waar de website over gaat, zal dit leiden in het hoger komen van je zoekresultaten in Google.

Het is dus van belang dat bij het vermelden van je website op startpagina dochters dat je website voldoet aan de juiste inhoud.
Met deze vorm van SEO-techniek kun je er ook voor zorgen dat ook door dit gebruik je website weer een stukje hoger komt in de zoekresultaten van de zoekmachines.

 

Geef een reactie