De computer is in ieder huishouden onmisbaar geworden. Is het niet omdat we steeds meer zaken online regelen of omdat er huiswerk gedaan moet worden of voor het gebruik van social media en andere zaken dan wel omdat we steeds meer thuis werken. Dan is het hebben van een goede computer waar je op kunt rekenen essentieel. Maar een goede, nieuwe computer kost tegenwoordig met alle nieuwe technologieën aardig wat en voor veel dingen heb je al die nieuwigheid misschien niet eens nodig.

Heb je er al eens aan gedacht om oude hardware een tweede leven te geven? Refurbished computers zijn hier uitermate geschikt voor.

Waarom refurbished.

Misschien vraag je, je af waarom je zou moeten kiezen voor refurbished computers en vindt je dit een gek idee. Laat mij dan duidelijk maken waarom het aanschaffen van refurbished computers via Hardwareprins de juiste keuze is. Om te beginnen zijn refurbished computers een stuk voordeliger dan het kopen van een nieuwe, je bespaart op deze manier heel veel geld dat je ergens anders voor kunt gebruiken. Oudere hardware betekent niet dat deze out of date is en dus niet meer goed zou functioneren. De computers zijn in de meeste gevallen nog uitstekend geschikt voor het uitvoeren van kantoor werkzaamheden, het browsen en social media gebruik. En in sommige gevallen zijn computers ook nog prima geschikt voor gaming. Alle hardware wordt grondig geïnspecteerd en gebruiksklaar gemaakt zodat jij je geen zorgen hoeft te maken hierover. De hardware is van verschillende plekken afkomstig, dit kunnen computers zijn waarvan de leaseperiode afgelopen is of computers die door bedrijven worden afgeschreven nadat zij nieuwe computers hebben aangeschaft. Vaak is er helemaal niks mis met de hardware maar daar waar nodig worden onderdelen vervangen zodat je verzekerd bent van een goed werkende machine.

Betrouwbare hardware

Kiezen voor een refurbished computer is niet alleen een voordelige keuze ten opzichte van het kopen van een nieuwe, er is ook nog eens een groot assortiment waaruit je kunt kiezen. Zo kun je precies kiezen voor wat je nodig hebt zonder dat je heel veel meer betaalt voor de dingen die bij veel nieuwe computers meekomen maar wat je niet nodig hebt. Naast dat je op deze manier voor een voordelige prijs betrouwbare hardware in huis haalt heb je uiteraard ook nog garantie over jouw aankoopt. De garantieperiode is voor één jaar. Mocht er binnen dat jaar iets mis zijn met jouw computer dan kun je deze opsturen naar de leverancier ter reparatie. Dit is een zogenoemde carry-in garantie. De verzendkosten hiervoor worden vergoed door Hardwareprins. Zo zie je, niet alleen goede hardware is belangrijk maar de goede service die je erbij krijgt evenmin!

Geef een reactie