Wil jij je eigen website bouwen maar ben je bang dat je er niet genoeg vanaf weet? Dat is geen probleem! Zonder technische kennis kan je toch een geweldige en professionele website bouwen. Kies bijvoorbeeld voor een website via WordPress. Dit platform biedt je de mogelijkheid om je eigen website samen te stellen en online te zetten. Het is zó gebruiksvriendelijk, dat je er als beginner direct mee aan de slag kunt gaan. Wanneer je een onderneming hebt, weet je zelf wat voor ’n website het beste bij je bedrijf zal passen. In deze blog lees je wat de voordelen van het bouwen van je eigen website zijn en wat bijvoorbeeld hosting inhoudt.

Wat zijn de voordelen van het bouwen van je eigen website?

Wil jij je eigen WordPress-website maken? Dan zitten daar direct een aantal interessante voordelen aan verbonden. Ten eerste is WordPress zeer gebruiksvriendelijk, iedereen kan zijn/haar eigen website er met WordPress professioneel en mooi uit laten zien. Het maakt niet uit of je technisch bent ingesteld of dat je een beginner bent op dit vlak. WordPress helpt je door middel van een duidelijk stappenplan hoe jij je eigen website online kunt zetten. Daarnaast bespaar je veel geld als jij je eigen website bouwt, omdat je geen websitebouwer hoeft in te huren.

Bovendien zorgt WordPress ervoor dat je website met z’n tijd meegaat, omdat je steeds nieuwe relevante plugins kunt downloaden die je website een stuk interessanter maken voor je bezoekers. En doordat je uit bepaalde thema’s voor je website kunt kiezen, kun je in een handomdraai de eerste versie klaar hebben staan, waarna je hem alleen maar hoeft te personaliseren.

Wat betekent het hosten van je website?

Wist jij dat je kunt kiezen voor WordPress en Hosting in 1 pakket? WordPress Hosting zorgt ervoor dat je je site makkelijk en snel online hebt. Hosting betekent dat je website met een server in verbinding staat. Die server staat 24/7 in contact met het internet, waardoor je website zelfs online is als jij dat niet bent. De Hosting bewaart je site als het ware voor je op een snelle en uitgebreide computer waardoor je op elke plek en elk apparaat kunt inloggen om aan je website te werken.

Geef een reactie