Als je een eigen bedrijf hebt dan probeer je vaak zoveel mogelijk winst te maken. Een manier om dit mogelijk te maken is door goed vindbaar te zijn voor anderen. Denk hierbij aan Google, waarbij jouw bedrijf als eerste hit naar boven komt bij het invullen van de naam. Op die manier krijg je meer bezoekers en zal dat uiteindelijk ook tot meer winst leiden. Deze zoekmachineoptimalisatie, die de website hoog laten scoren in organische zoekresultaten van een zoekmachine als Google, heet SEO. Bij SEO For You vind je meerdere SEO specialisten die jou kunnen helpen om jouw bedrijf tot een succes te maken. Ze zijn ervaren en maken voor ieder bedrijf een stappenplan op maat.

 

Specialiteiten Freelance SEO specialist

Bij SEO For You werken freelance SEO specialisten die gespecialiseerd zijn in het verhogen van de vindbaarheid met de focus op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Zij helpen bedrijven online met hun online doelstellingen, zodat de bedrijven meer producten of diensten kunnen verkopen. Ze passen strategieën toe om ervoor te zorgen dat jouw website beter zichtbaar is voor de doelgroep, zodat het website bezoek explosief groeit. Daarnaast krijgt de freelance SEO specialist aan de hand van webanalytics inzicht in de kansen en bedreigingen van het bedrijf. Tot slot zorgen zij ervoor dat de bezoekers een optimale ervaring krijgen op de website, zodat het aantal conversies vergroot. Dit wil zeggen dat bezoekers leads of klanten worden.

 

Stappenplan op maat

Bij SEO For You worden allereerst de online doelstellingen van het bedrijf besproken, zodat er een plan van aanpak gemaakt kan worden die ervoor zorgt dat de doelen behaald worden. Daarna volgt een complete SEO audit, waarbij gelet wordt op onder meer duplicate content, sitestructuur en navigatie, zodat de optimalisatiemogelijkheden zichtbaar worden. Vervolgens volgt een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, waarbij relevante zoekwoorden worden gerankt. Dan volgt een plan van aanpak met een goede volgorde om de doelstellingen te halen. Vervolgens volgt een analyse met lage zoekwoorden, die met een duwtje weer omhoog schieten. Ook wordt de site gecheckt op verschillende technische on-page factoren om zo SEO-technische problemen op te sporen. Vervolgens is content nodig en schrijven de ervaren tekstschrijvers goede SEO teksten over uiteenlopende onderwerpen. Daarna worden backlinks verwerft van echte sites en zorgen voor hoge autoriteit en kunnen verkeer sturen. Aan het einde van elke maand volgt een rapport van de campagne en wordt dit naast de doelstellingen gelegd. Vervolgens wordt besproken wat er eventueel aangepast moet worden. Zo krijg je een stappenplan dat perfect past bij jouw bedrijf.

 

Geef een reactie