Telkens wanneer iemand probeert SSL te decoderen, loopt hij meestal het risico door de doelbrowser te worden gedetecteerd. Het zal wel eens gebeuren en proberen te voorkomen is altijd het doel van de meeste SSL-sniffers geweest. Nu kunt u een programma krijgen dat elke poging van een server om het te detecteren volledig verijdelt. Met dit programma kunt u ook SSL-informatie ter plekke decoderen, waardoor u direct toegang hebt tot gedecodeerde gegevens. Het is echt een innovatie waarvan de tijd is gekomen om het veel eenvoudiger, efficiënter en veiliger te maken voor het decoderen van gegevens.

Met deze nieuwe technologie hebt u toegang tot allerlei nieuwe gegevens om SSL te decoderen. Het programma gebruikt URL’s en trefwoorden als snuifmiddelen in plaats van IP’s. Wat dat betekent is dat er een hele nieuwe wereld van informatie wordt geopend voor SSL-snuiven. U kunt bijvoorbeeld allerlei informatie krijgen over toepassingen voor ouderlijk toezicht die niet eerder beschikbaar waren. U kunt ook verkeerscontrole en -bewaking hebben, samen met spamfiltering. Al deze zijn zeker een bijkomend voordeel voor SSL-snuiven en kapen. Bovendien kunt u gecodeerde netwerkactiviteit snuiven met de stream sniffing-functie. Dit alles kan direct worden gedaan terwijl u aan uw project werkt.

U kunt SSL decoderen op elk van de beschikbare platforms zoals Windows 2000, XP of de nieuwe Vista, het programma is gemaakt om soepel en veilig te werken op al deze toepassingen. Het kan ook worden gebruikt op Windows Explorer of elke andere WinINET-communicatiebibliotheek zoals bijvoorbeeld Outlook Express. Mozilla en Thunderbird evenals elke andere NSS-toepassing kunnen ook worden geopend en gedecodeerd met deze geweldige nieuwe software. De wereld van data-ontsleuteling staat wijd open wanneer u overschakelt naar deze geweldige nieuwe technologie. Allerlei informatie kan worden onderschept, gedecodeerd en veilig en nauwkeurig en vooral gemakkelijk worden gepresenteerd.

Tijd is geld en de minste hoeveelheid tijd die wordt doorgebracht in een project met een ontsleutelde SSL-component, hoe beter. Weten dat je snel de gegevens kunt krijgen die je nodig hebt, is een goede gemoedsrust. Het is een geweldig kenmerk om die informatie meteen te krijgen en zal je meer helpen dan je kunt weten. In deze tijd en leeftijd is gevoelige informatie moeilijk te verkrijgen, dus het is de sleutel om een ​​programma te hebben dat gemakkelijk kan worden gedecodeerd met weinig risico op detectie.

Geef een reactie