Er zitten vele voordelen aan geld verdienen online. Je bent niet afhankelijk van je thuisbasis. Je kunt vanuit overal ter wereld geld verdienen. Alleen als er een internetverbinding is natuurlijk. Het klinkt misschien eenvoudig, maar online je geld verdienen gaat vaak niet zo makkelijk en snel als je gehoopt had. Het kost veel tijd en een goede strategie. Je kunt op allerlei manieren online geld verdienen, maar niet alle methoden zijn even betrouwbaar. Je hebt ze vast wel eens gezien, advertenties waarin wordt beloofd dat je duizenden euro’s per week kunt verdienen zonder er veel voor te doen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn en dat is het vaak ook. Hoe je wel op een betrouwbare manier extra inkomen kunt verdienen lees je hier.

Begin een blog

Vind je het leuk om te schrijven? Begin dan een blog. Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met een blog. Je kunt advertenties plaatsen via Google Adsense, maar tenzij je blog heel veel bezoekers trekt zul je hier vaak maar een paar euro per maand aan overhouden. Affiliate marketing is een andere manier om geld te verdienen met je blog. Bij affiliate marketing promoot je een product of een dienst. Als een bezoeker dit product vindt op jouw blog en dit via een affiliate link aankoopt, ontvang je een percentage van het aankoopbedrag. Of je veel kunt verdienen met affiliate marketing hangt af van het soort product dat je promoot. Bij sommige producten kan de vergoeding soms meer dan 100 euro bedragen, bij andere producten gaat het om een klein percentage. Als je content van goede kwaliteit schrijft die goed aansluit bij het product kun je een aardig zakcentje bijverdienen met je blog.

 

Word influencer

Ben je actief op social media, dan kun je influencer worden. Een influencer is iemand die anderen beïnvloedt in hun koopgedrag. Deze invloed hebben ze omdat ze een autoriteit  op een bepaald gebied zijn, een band met hun volgers hebben of omdat ze een bepaalde positie hebben. Influencers worden door hun volgers als betrouwbaar gezien. Daardoor kopen mensen sneller iets als het hen wordt aangeraden door iemand die zij als betrouwbaar beschouwen. Het kost veel tijd om influencer te worden want veel volgers en een bepaalde status krijg je niet vanzelf. Allereerst is het van belang dat je een bepaalde niche vindt waar je jezelf kunt positioneren als specialist. Daarna is het belangrijk om een goede contentstrategie te verzinnen die verklaart wat je post en wanneer je post en waarmee je veel volgers kunt aantrekken. Heb je eenmaal veel betrokken volgers dan kun je beginnen met het promoten van producten. Voor deze promotie hebben bedrijven vaak veel geld over.

 

 

Word dropshipper

Een andere manier om online geld te verdienen is via dropshipping. Bij dropshipping biedt je producten aan in een eigen webshop zonder dat je deze producten zelf op voorraad hebt. Krijg je een bestelling via je webshop dan verzend je de bestelling niet zelf maar wordt dit direct besteld bij de leverancier die het product verzendt naar de klant. Het voordeel van dropshipping is dat je geen startkapitaal nodig hebt om voorraad in te kopen. Een ander voordeel van dropshipping is dat je een veel groter productassortiment kunt aanbieden. Je hoeft de producten niet zelf op te slaan. Toch komt er veel kijken bij dropshipping. Met de dropship academy cursus van verdienformule.nl leer je hier alles over.

Geld verdienen met foto’s

Is fotograferen je hobby of je werk? Dan kun je met je foto’s passief inkomen verdienen. Dit kun je doen door je foto’s aan te bieden op marktplaatsen voor stockfoto’s. Via diverse marktplaatsen kun je je foto’s te koop aanbieden. Om afbeeldingen in de media of op internet te mogen gebruiken heb je rechten nodig. Bij blogartikelen, maar ook in de media wordt veel gebruik gemaakt van stockfoto’s. Wordt jouw stockfoto gekocht dan ontvang je hiervoor een bepaald bedrag. Websites waar je foto’s te koop kunt aanbieden zijn Dreamstime en Shutterstock.